Nakne damer bilder fyldige damer

nakne damer bilder fyldige damer

Har du noen erfaring med dette? Ah elsker deg C! Nydelig innlegg og kjempetøft gjort av alle dere som har sendt inn. Jeg legger med i støvet! Kjempe flott innlegg og initativ, og super modig av alle som sendte inn!

Du er så flink til å bruke «makten» din på riktige måter Caroline! Her er både unge åringer og åringer, med store eller små pupper, og slappe eller stramme rumper. Hvis kvinner med et alvorlig fedmeproblem skulle vært avbildet noe jeg tviler på at kunne skjedd , ville det fremmet noe som er veldig usunt og direkte farlig.

Alle kvinner er fantastiske uansett fasong, spør du meg — enten de er på bildet eller ikke! Fantastisk initiativ og et flott resultat Caroline! Det jeg også liker med dette innlegget, selv om det ikke er poenget, er at det beviser at mange norske jenter er på nivå med både berømte skuespillere, artister og modeller når det kommer til kropp. Ofte føler jeg at artikler i blader og på nett fremstiller disse kvinnene som gudinner som ligger ti hakk over alle oss dødelige, og at de lever på ekstreme dietter og med ekstreme treningsopplegg for å oppnå drømmekroppen.

Dette gjelder selvfølgelig i enkelte tilfeller, men som regel er det ikke sånn at disse skjønnhetsikonene ser så utrolig mye bedre ut enn du og jeg. Alle kvinnene i collagenet ser fantastiske ut, og mange av dem er, i likhet med Caroline selv, på nivå med verdens desidert flotteste. Selv både trener jeg og spiser sunt, og får ofte høre at jeg ser fantastisk ut. Litt out of topic, men jeg måtte bare si det. Det var nemlig det jeg satt igjen og tenkte: Fy søren så mange flotte damer det finnes i Norge!

Nå er jeg sikkert eneste gutt som kommenterer her utrolig hvordan vi plutselig havner på en nettside når vi hører ordet «bikini»…. Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter. Jeg telte fem jenter totalt som hadde litt ekstra materiale å bære på i forhold til normen, og disse fem er ikke engang i nærheten av å være tjukk. Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår.

Med andre ord; dersom dette skal være en collage av normalen, er det ikke i nærheten av å tjene sin hensikt. Dersom jeg var jente og hadde noen kilo til overs, ville jeg heller vært mer redd for å vise meg frem i bikini etter å ha sett denne collagen enn før. Alt denne collagen beviser, er at jenter med en tynn og fin kropp har meget lav terskel for å sende inn bilde av seg selv i bikini, mens jenter med noen kilo ekstra eller sågar normal kroppsfasong vegrer seg.

Da har dere misforstått begge to: Jeg må dessverre si meg enig med Steven. Noe som for all del ikke er negativt i utgangspunktet, men som virkelig sender feil signal til mange. Da hadde effekten av dette innlegget vært så utrolig mye bedre! Med det sagt — samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre — dere kan være superstolte!! Den kan dere se her. Og det sier jo litt når hun har mange tusen lesere hver dag, og bare rundt jenter turte å […]. Noen litt fyldigere enn andre, men likevel helt normale og de fleste slanke.

I mine øyne da!: Men sendte ingen større inn, så sendte vel ingen større inn.. Fantastisk tiltak du har satt igang: Her var det mange sunne, flotte kvinnekropper! Jeg heier på at man skal være stolt av kroppen sin uansett form og fasong — og ikke være redd for vise den frem!

Hva har BMI å si om du er feit? Veldig lite… Alle disse jentene er jo skikkelig slanke, uansett om de er har en BMI på over Det bil vel sikkert si at du har utrolig masse muskler, for BMI er bare kroppsvekten din, ikke fettet ditt..

Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak. Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail!

Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein.

Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene. Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage. Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene. Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv.

Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett. Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for.

Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline!

Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Det er damer her i strl. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene.

Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work! Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en.

Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former. Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det.

Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline! Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott!

Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det. For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger! Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min! Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det!

Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere. Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!! Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen. Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med!

Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg…. Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress?

Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen? Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem.

Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene.

Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det! Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så..

Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her. Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her. Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig!

Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG! Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet? Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år. Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset.

Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.? Det blir litt som den debatten jeg ofte hadde med folk da jeg var i Ungdom i Oppdrag.. Om at man skulle passe seg for hvilke filmer man så på kino, og hvilken litteratur man leste, eller hvilken musikk man hørte på.

Vi kan ikke bli splittede mennesker, som setter kristne merkelapper på alt som er lov og ikke lov! Og hvis vi vet det er noe vi synes er vanskelig å forholde seg til, så får det være opp til den enkelte å ta ansvar for dette.

Generellt i samfunnet er det bare sunt med fokus på kropp og seksualitet. Det tror jeg bare er positivt: Jeg tror vi må sette ting i perspektiv, Silje. Da jeg var ung, for mange år siden, så hadde vi ikke Internett.

TV-en var i sort-hvitt og ingen påtrengende seksuelle scener nådde oss via NRK som var eneste kanal. Vi måtte derfor finne ut av tingene selv, og kanskje var det like greit. Det var en blanding av bluferdighet og nyskjerrighet. Kravet om seksualundervisning i skoletiden, kan jeg ikke huske hvem som fant på, men vi turde ikke be om det med volum på stemmen.

Vi leverte faktisk inn en skriftlig anmodning. Vi fikk vår undervisning. Den ble, slik jeg har fortalt, en god opplevelse.

Ingen av oss ungdommer kom på at vi skulle bryte grenser, men vi diskueterte og snakket om sex, vi greide å snuble "på  de riktige tidspunkt", slik at vi fikk nærkontakt med det annet kjønn.

Viktige trinn i utviklingen. En av guttene på skolen hadde til og med funnet en lærebok om sex på loftet. Den satt vi i en krok av skoleplassen og leste i. Hver og en evaluerte seg selv etter et skjema som sto i boken. Vi var nok litt blyge, med noen klassifiserte seg selv som "svake seksuelle følelser", andre som "sterke seksuelle følelser", mens noen var "middels sterke". Av dette lærte vi at folk kanskje hadde forskjellige seksuelle behov. Det ramlet oss aldri inn at Gud skulle ha i mot vår naturlige nyskjerrighet mht alle disse følelsene som vi utviklet i ulik takt.

For din generasjon er tingene annerledes, Silje. Siden Internett og porno fins både på Internett og på TV, så blir dere nødt å ta opp den siden av saken. Men behøver dere virkelig å skamme dere? Hvorfor ikke snakke om det slik det er. Sex er godt, men er forbeholdt ekteskapet selv om de seksuelle følelsene ikke venter med å komme før ekteskapet. Jo, det har Media og pengesterke  mennesker gjort.

De spiller på det at unge er sårbare  for det ér de og vi som i dag er voksne var det også. En hel dag kunne bli ødelagt fordi vi fant en kvise på nesen før vi gikk på skolen om morgenen. Jeg syns at dere bør snakke om hvem som gir dere skam og skyldfølelse.

Snakk om hvordan Media prøver å utnytte dere og rett sinnet der mot dem. Da slipper dere sinnet der det skal slippes; mot utnytterne i stedet for at dere vender sinnet innover og gjør det om til privat skamfølelse. I stedet for å snakke om alt dere ikke må og ikke bør, snu det heller om til at dere må hjelpe hverandre så dere ikke faller i de griske pengesterkes feller.

Hjelp til ikke å gå i feller en en mye smartere tilnærming enn den løftede pekefinger, syns jeg. Gud HAR satt grenser, men noen voksne "drittsekker" prøver å "hjelpe dere" til å fjerne dere fra Guds bud. Derfor må dere finne en god måte å kunne snakke om det også. Jeg er forsåvidt enig med deg i at den kristne etikken ikke forandrer seg, samtidig kan det hende vi snakker forbi hverandre.

Det er mange etiske regler opp igjennom som kristne har stått for som kanskje ikke var så bra likevel, i hvert fall ikke i dag. Ta for eksempel dette med kortspill. I mange kristne miljøer tidligere var dette synd. I dag er det bare et fåtall miljøer som fortsatt mener dette. Noe har forandret seg. Min bakgrunn for å skrive positivt om sex og kropp, er at jeg mener begge disse er bra, men at i mange kristne sammenhenger har begge deler vært på skammens liste.

Og jeg tror, og påstår, at hos en god del kristne i konservative miljøer har skamlegging av kropp og sex blitt sett på som mindre ondt enn om folk fikk et for fritt forhold til det.

Akkurat det stiller jeg spørsmålstegn ved. Hva er sunt her? For meg er det svært vanskelig å akseptere at det viktigste vi har å si om sex til ungdom er at de ikke må gjøre det, for å karikere det litt. Men jeg er altså, tro meg, ikke en som syns alt er ok bare begge syns det er ok og er glad i hverandre, sånn uten videre. Du vil sikkert at jeg skal belegge dette med eksempler, men det kan jeg vel ikke, i hvert fall ikke ut fra undersøkelser.

Jeg kan vise til en undersøkelse av Åse Røthing, men mest bygger dette på min erfaring i prat med andre. Og, ikke minst, alle samlivsproblemene, skamproblemene, sexproblemene, etc. Jeg er fullstendig klar over pornografiens mange farer, og at det er et stort problem også blant mange kristne.

Du kan lese mer om dette på bloggen min, tenktom,blogspot. Dette skal ikke bagatelliseres på noen måte, men jeg stritter litt i mot hvis du ønsker deg et samfunn der jenter ikke skal gå med utringet kjole for å spare gutta for seksuelle tanker. Jeg skal ikke si hva andre gutter  "tenner på". Det er veldig forskjellig fra individ til individ. Men poenget mitt er ikke at det er synd i seg selv å gå med puppene litt fremme.

Men det er lov til og bruke hode. Kommer jo helt ann på  hva jenter vil med det. Er det for å tiltrekke seg gutter så er det bare dumt! Kanskje det er enkelte gutter som trenger hjelp på det seksuelle området, kanskje noen trenger hjelp til å bli "avseksifisert" her i livet. Men jeg tror også det er noen jenter som kunne trenge hjelp til og finne andre måte og få oppmerksomheten fra gutter på! Jeg har selv stygge erfaringer med pornografi. Det vet de fleste her inne etter et innlegg jeg skrev for en stund siden.

Den kan du lese her: Jeg naturligvis enig med deg at kortspill ikke er synd i seg selv. Men igjen, det kommer helt ann på settingen. Men er en person besatt av kortspill og har spilt bort hus og hjem så vil det for ham bli synd og spille kort. Men når vi taler om "nakene damer og ung erotikk" så er det faktisk noe Bibelen taler om helt konkret.

Men at dette er et tema som har blitt hold nede i bedehus-Norge alt for lenge er jeg veldig enig  med deg i! Har nesten blitt sånn at.

Nei, det er ikke mulig, vi har bare flotte ungdommer hos oss, dette er det ikke vits i og bruke tid på å tale om. Er mye viktigere og bruke tiden på og vise ungdommer hvor stor synden er ellers i samfunnet, utenfor bedehuset. Vel, dette var satt veldig på spissen!

Men samme om man vil det eller ikke så er det dette som er resultatet mange steder av at man ikke har snakket om det. Sex og kropp er veldig bra! Noe av det beste Gud har skapt! Men det må være innenfor de riktige rammene! Innenfor ekteskapet, der hvor det hører hjemme. Å det er dette mange har tenkt seg uten at det i seg selv er noe galt i det. Men man må også forholde seg litt til virkeligheten og se hvordan det er i dag og tale om det på ungdommers premisser slik at de kan klare og holde fast på "den gode lære" om dette i et samfunn som er helt sakkjørt på dette området.

Dagens leder Kirke og kristenliv Religioner og livssyn Fra oppvekst til alderdom Helse, liv og død Innvandring og integrering Politikk og samfunn Klima, miljø og bistand Utenriks Kultur, idrett og media Respons på verdidebatt. Dette skal ikke bare handle om nakne damer. Men vi kan starte der. Logg inn og kommentér eller registrer deg. Bli med i debatten! Magnus Husøy 19 innlegg   kommentarer. Terje Tønnessen innlegg   kommentarer. Kjære Liv Må du virkelig gå på teater for å finne ut hvordan kroppen din ser ut???

Synes du jeg er rar og kanskje litt unormal?? Tom Arne Møllerbråten 8 innlegg  34 kommentarer. Ola Normann 50 innlegg   kommentarer. Kan hende at jeg misforstår deg her nå Hva vil du frem til? Skamfølelse på grunn av hva? Bente Haukaas 48 innlegg   kommentarer. Silje Pettersen Holand 51 innlegg   kommentarer. Beklager at jeg ikke har svart på denne, men oppdaget den jo da ikke før nå. Har nesten blitt sånn at " de vi har i menigheten våres kan da ikke være så store syndere..?

Siste innlegg Ikke statens oppgave å avslutte liv av. Forsmak på saligheten av. Toleranse i praksis av. Om å sette spor av.

Abort og Verdier av.

... How to be a professional escort

Trixie escort escort girl thai

Damene bryter et tabu som sier at nakenhet er forbehold de unge, glatte og perfekte. For et flott innlegg, Caroline! Da jeg var ung, for mange år siden, så hadde vi ikke Internett. Victoria 6 år siden. Madde 6 år siden.

: Nakne damer bilder fyldige damer

Nakne damer bilder fyldige damer 336
Nakne damer bilder fyldige damer Gruppsex Med Svenska Flickor. Mamma2 6 år siden. Selv om tidsånden forandrer seg så betyr ikke det at den kristne etikken forandrer seg. Det kan fort gå over til feil side. Er det for å tiltrekke seg gutter så er det bare dumt!
BBW GIRLS OSLO BACKPAGE ESCORT Best free fuck buddy sites tantric anal massage

Thaimassage i oslo free live erotic cams

Hyllest til kvinnekroppen « henriettesophia 6 år siden. Legg oss i dine bokmerker Flere linker til gratis pornografi fra norden. Men jeg tror også det er noen jenter som kunne trenge hjelp til og finne andre måte og få oppmerksomheten fra gutter på! M 6 år siden. Nakenprat er uten tvil Norges største erotiske forum. Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår. Jeg snakker også om grenser, men jeg skal ikke definere grensene for andre mennesker.